MENEMEN TİCARET ODASI 'NDA KADINLAR GÜNÜ KUTLANDI

20.04.2023

Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Süsoy ve Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Şahin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Odamız kadın personelleri ile bir araya gelerek Kadınlar Günü’nü kutladı. Günün anısına Yönetim Kurulu Başkanımız İzzet Süsoy kadınlarımıza çiçek buketi takdimi yaparak, toplumun dinamik değerlerini elinde tutan kadınlarımız toplumun şekillenmesinde de büyük rol üstlenmelerinden dolayı kadınlarımızın değerini bir güne sığdırmak, bir günde kutlamak doğru değil. Kadınlarımız bizim hem annelerimiz, hem eşimiz olarak toplumumuzun her şeyidir. Bu düşüncelerle tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, sağlıklı ve huzur dolu bir hayat diliyorum ifadelerini kullandı.