MENTO, BANK MELLAT İLE TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİ.

09.01.2024

Bank Mellat Genel Müdürü Saeid ASADİ ve Genel Müdür Yardımcısı Ahmad JAMEHDOR ile odamız Remzi Aktan Toplantı salonunda toplantı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıda kredi imkanları, kredi ile ilgili çalışmalar ve ödeme seçenekleri ele alındı. Başkan Süsoy, ‘’Gerçekleştirdiğimiz bu toplantı, üyelerimizin ithalat, imalat, ihracat ve istihdam yönünden gelişip ülke ekonomisine daha fazla katkıda bulunmasını sağlayabilmektir. Bunun için Menemen Ticaret Odası olarak, üyelerimizin daha hızlı ve sağlıklı büyüyebilmeleri, farklı sektörlerde istihdam sağlayabilme imkanlarını elde etmelerini amaçlıyoruz dedi ve sözlerine, gerçekleştirilen bu toplantıdan çok onur ve mutluluk duyduğunu dile getirerek’’ son verdi.