MENTO’YA KAYITLI MÜTEAHHİT ÜYELERLE SEKTÖR TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

11.07.2023

Menemen Ticaret Odasında 4. Meslek grubu bünyesinde, Odamıza kayıtlı olan Müteahhit üyelerimizle birlikte sektör toplantısı gerçekleştirildi.

Menemen Belediye Başkan V. Aydın Pehlivan, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Süsoy, Meclis Başkanı Erdinç CENGİZ başta olmak üzere yönetim kurulu ve meclis üyelerimizin de katılım sağladığı toplantıya 4. Meslek grubunda faal olarak kayıtlı olan yaklaşık 160 üyemiz de katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanı İzzet SÜSOY, “Sektörün yaşadığı sıkıntıların ve eksikliklerin farkındayız, 4 Meslek Komitesi üyelerimiz bu konularda bizlere ara bilgiler geçiyor, bu yüzden Menemen Ticaret Odası olarak birçok platformda sesiniz olmaya çalıştığımızı bilmenizi isteriz. Sektörün ihtiyaç ve beklentilerini görüşeceğimiz bu toplantımıza katkı vermek amacıyla katılım sağlamış olmanızdan dolayı ayrıca memnuniyetlerimi belirtmek isterim” dedi.

Ardından Menemen Belediye Başkan V. Aydın Pehlivan, Menemen Belediyesi’nin çalışmaları konusunda birçok bilgi aktarmasının akabinde, katılım sağlayan üyelerimizin sorularını cevapladı.

Gerek bölgesel gerekse mahalle bazında gelen soruları cevaplayan Menemen Belediye Başkan V. Aydın Pehlivan, ihtiyaç ve beklentilerin farkında olduğunu dile getirerek çözüm konularını da üyelerimize iletti.

Son olarak Başkan Süsoy 4. Meslek grubuna böyle bir organizasyon için verdikleri emekten dolayı ve katılımlarıyla katkı sağlayan üyelerimize teşekkürlerini iletti.

Galeriyi incelemek için fotoğraflara tıklayabilirsiniz: