MENTO EĞİTİM KURUMLARI İLE BİRLİKTE İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ.

16.01.2024

Menemen Ticaret Odası Remzi Aktan Toplantı Salonunda, Menemen İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Bayındır, Menemen İlçe Milli Eğitim Özel Büro Mehmet AYAZ, Menemen İlçe Milli Eğitim Özel Büro Zekeriya ERSOY, Meslek Lisesi Müdürleri ve Menemen Meslek Odaları Başkanlarının katılımlarıyla kahvaltılı istişare toplantısı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıda Menemen’de eğitim veren okulların genel problemleri hakkında istişarede bulunuldu. Ayrıca Halk Eğitim Merkezlerinde özel eğitimin güçlendirilmesi için çalışmalar yapıldığı, Menemen Plastik Organize Sanayi Bölgesinde, Meslek okullarına ihtiyaç duyulduğu, sektörde eleman açığının olduğu, bu açığın eğitim ile doldurulabileceğinin önemi ve bu konuda çalışmaların devam ettiği hakkında konular ele alındı.