Kurumsal

Facebook Twitter İnstagram

BERGAMA TİCARET ODASI, ODAMIZA ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ

14.04.2023

Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Kolat, Meclis Başkanı Tahir Erdoğan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Melih Çağdaş, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Paksoy ve Salim Zeki Kurşun ve Genel Sekreter Gülay Koç Menemen Ticaret Odası’nı ziyaret etti.
Heyeti Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Süsoy, Meclis Başkanı Erdinç Cengiz, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi İsmet Tuna, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Ertuğ, Erdem Şahin, Meclis Üyeleri Erkan Çoban ve Ercan Kahvecioğlu ve Genel Sekreter Gönül Orun karşıladı.
Gerçekleşen ziyarette, iki Oda arasında gerçekleştirilebilecek faaliyetler hakkında konuşuldu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Menemen Ticaret Odası Başkanı İzzet Süsoy “Kurumlarımız arasında gerçekleştirdiğimiz karşılıklı ziyaretler, üyelerimiz için iş geliştirme ve yeni pazarlara açılabilme adına faydalı olacağı inancındayım. Odaların birbirleri ile olan etkileşim ve iletişiminin önemine dikkat çekerek, çalışma ve projelerini paylaşmaktan gurur duyduğunu dile getirdi. Üyelerimiz arasında yapılacak olan ticarete ve ortak çalışmalara her zaman destekçiyiz. Bu vesileyle ziyaretimize gelerek bizleri mutlu eden başta Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Kolat olmak üzere tüm Bergama Ticaret Odası Meclis ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederim” dedi. Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Kolat’ta Menemen’e yapmış oldukları ziyaretten, karşılaştıkları misafirperverlikten ve bir araya gelmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Alternate Text Alternate Text

©2022 Menemen Ticaret Odası - Tüm hakları saklıdır.