MENTO GENEL SEKRETERİNE, TOBB HİZMET ŞEREF BELGESİ TAKDİM EDİLDİ…

15.05.2024

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 80. Genel Kurulu kapsamında düzenlenen “TOBB Hizmet Şeref Belgesi Ödül Töreni”ninde Menemen Ticaret Odası’nda Genel Sekreterlik görevini icra eden Gönül ORUN’na Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından TOBB Hizmet Şeref Belgesi takdim edildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) Ankara’da yapılacak 80. Mali Genel Kurulu kapsamında Hizmet Şeref Belgesi Plaket Töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve 365 Oda ve Borsanın katılımlarıyla TOBB ikiz kulelerde gerçekleştirildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), camiasına ve ülke ekonomisine hizmette bulunanlara Hizmet Şeref Belgeleri ve Plaketleri, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 80. Genel Kurulu’nda düzenlenen törenle verildi.

Menemen Ticaret Odası TOBB Hizmet Şeref Belgesine layık görüldü.

TOBB İkiz kulelerinde gerçekleşen, Menemen Ticaret Odası adına Yönetim Kurulu Başkanı İzzet SÜSOY, Meclis Başkanı Erdinç CENGİZ, MENTO TOBB delegeleri Selahattin Dinç ve Ercan Kahvecioğlu’nun katıldığı törende, odamızda Genel Sekreterlik görevini icra eden Gönül ORUN’a Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından TOBB Hizmet Şeref Belgesi takdim edildi.