Kurumsal

Üye Hizmetleri

Online İşlemler

Facebook Twitter İnstagram

Odamıza Kayıtlı Fırıncı Üyelerimizle Sektör Toplantısı Gerçekleştirildi.

18.06.2023

Menemen Ticaret Odası 7. Meslek Komitesi uhdesinde, Odamıza kayıtlı Fırıncı üyelerimizle sektör sorunları toplantısı gerçekleştirildi.

Menemen Belediye Başkan V. Aydın Pehlivan ve Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Süsoy’un katılım sağladığı toplantıda fırıncı üyelerimiz maliyetleri ve iade alımları konusunda yaşadıkları sorunları, ihtiyaç ve beklentilerini dile getirdi. Süsoy “Biz üyelerimizden taraf olduğumuzu bilmenizi isteriz. Maliyetlerin, yaşanan sıkıntıların ve ihtiyaçlarınızın sizlerle istişarelerimizin sonucunda farkındayız. İhtiyaç ve beklentilerde hiçbir tarafın zarar görmeden halledilmesi için her zaman çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz.” Dedi. Ayrıca Başkan Süsoy Meneksan A.Ş. ve Menemen Fırıncılar Derneğine deprem zamanı ve bölgemizde ihtiyaç sahiplerine yaptıkları destek ve katkılardan dolayı teşekkürlerini iletti.

Konu ile ilgili çalışmaların yürütülmesi, ihtiyaç ve beklentilerin karşılanması amacıyla benzer toplantıların belirli periyotlarla gerçekleştirilmesine karar verildi.

Alternate Text Alternate Text

©2022 Menemen Ticaret Odası - Tüm hakları saklıdır.