MENTO YÖNETİM KURULU BAŞKANI İZZET SÜSOY, TİCARET ODALARI KONSEY ÜYESİ SEÇİLDİ

01.06.2023

Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet SÜSOY, TOBB Ticaret Odaları Konseyi'ne yeniden Asil Üye olarak seçildi.

Türk iş dünyasının çatı kuruluşu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 79. Genel Kurul Toplantısı, ülke genelindeki temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun yeniden Başkan olarak seçildiği Genel Kurul'da, MENTO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet SÜSOY yeniden TOBB Ticaret Odaları Konseyi asil listesinde yer alarak Ticaret Odaları Konseyi'ne seçildi. Uzun yıllardır sürdürdüğü konsey üyeliği görevinde yer alan Süsoy, bölgemizin ihtiyaç ve beklentilerini aktarmaya devam edeceğini belirtti.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun yeniden başkan seçildiği Genel Kurulda MENTO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet SÜSOY’un, 365 oda ve borsa içerisinde 2 bine yakın delege arasından 30 kişilik listeye seçilmesi memnuniyet yarattı.

Ticaret Odaları Konseyi, bağlı Ticaret Odalarından gelen konuları ele alarak teklif ve görüş şeklinde TOBB Yönetim Kurulu'na sunmak; iktisadi raporları, mevzuat değişikliklerine ilişkin kararları gözden geçirmek, temsil ettikleri Odaların ve kesimin ekonomik sorunlarıyla ilgili araştırmalar yapmak, Odaların koordinasyon ve gelişimlerini gözetmek gibi görevleri yürütüyor.